Bouw & Aannemersbedrijf


A  c  t  i  v  eVolg ons op


B
o
u
w

                                       "Toon me de coach en ik vertel je hoe het team opereert"

Een veel gezegde uitspraak in de topsport.

Ook in bouw & aannemersland meer dan waar. Een goede aannemer maakt het verschil!De naam Active Bouw is al jaren een begrip voor talloze opdrachtgevers in de Randstad. Active Bouw is een professionele en dynamische onderneming.

Met een persoonlijke aanpak en op maat gesneden dienstverlening in de bouw onderscheidt Active Bouw zich van andere aanbieders.Het bedenken van slimme ideen is niet zo'n kunst. Het implementeren tot een succesvolle werkwijze wel! Dat is de uitdaging die Active Bouw & Aannemersbedrijf graag met u aangaat.

Wij bieden u zekerheden zoals topkwaliteit, maatwerk en snelle betrouwbare levering. Afspraak is afspraak.

Wij kunnen voor u alles in één keer regelen. Van tekenwerk, bouwvergunningaanvragen tot contacten onderhouden met betrouwbare onderaannemers. Zodat u zichzelf de zorg en moeite bespaart op zoek te moeten en te onderhandelen met metselaars, stukadoors, electriciens, loodgieters enz.

Verniewingen schrikken ons niet af, het daagt ons juist uit. Active Bouw & Aannemersbedrijf is er op gericht om gedurende het hele bouwproces met de opdrachtgever mee te denken en te praten. Om goede technische oplossingen aan te dragen en die ook waar te maken.

Een goed gecoordineerd bouw en verbouw kunt u dus gerust aan ons toevertrouwen.